MH interiør


Interiørkonsulent

Marianne Helgesen

   


    Faglige ferdigheter: Som interiørkonsulent har jeg en objektiv og profesjonell tilnærming til all type interiør. Og det essensielle i faget, er å skape og begeistre etter kunders ønsker og behov. 

Anbefalinger baseres på faglige kunnskaper, gjennomtenkt vurdering og bevisstgjøring av valgmuligheter. Jeg har et godt øye for detaljer og evnen til å se helhetlig, der hver kunde ivaretas på best mulig måte i forhold til forespørsel og budsjett.  

Jeg har naturligvis stor interesse og engasjement i interiørtrendene som kommer og går. Men det overstyrer ikke resultatene i de forskjellige prosjektene, annet enn hva man har tilgang til hos leverandørene. Hver enkelt kunde og forespørsel er hovedsakelig min inspirasjonen og utgangspunkt for den jobben jeg gjør. Dette gjenspeiler seg i portfolioen, der jeg viser til forskjellige stilarter og variasjon i mitt arbeid.

Personlige egenskaper: Jeg er et omgjengelig og utadvendt ja-menneske, med sterk relasjonsbyggende egenskap gjennom stort engasjement i faget. Jeg er tilpasningsdyktig ved nye utfordringer, og setter høye forventinger til resultatet i mitt arbeid. Jeg jobber strukturert med koordineringserfaring i forhold til fremdriftsplaner, har god arbeidsmoral, og egenskapen til å sette meg inn i forskjellige livssituasjon basert på mange års erfaring i bransjen. Og ikke minst, evnen til å lytte til hvert enkeltes behov.